Eladó lakás Budapest XVIII. ker, 25.900.000 Ft, 48 négyzetméter
25,9 mFt
Budapest XVIII. ker,
eladó lakás
Méret:
48 négyzetméter
Szobák:
1
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest XVIII. ker
Alapterület:
48 négyzetméter
Ár:
25.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10223163
Szobák száma:
1
Fűtés jellege:
egyéb
Ingatlan leírás
XVIII. kerület, Miklós telepi részén, eladó egy 48 m2-es, egy szobás, étkezős, saját kertrésszel és gépkocsi beállóval rendelkező, felújított társasházi lakás, polgári házban.

Az önálló, polgári stílusú családi házban került 3 lakás kialakításra, az eladó ingatlan ebből a középső méretű, teljesen leválasztott, külön mérőórákkal ellátott, papírforma szerint is leválasztott, albetétes.

A lakás elrendezése: előszoba, étkező, konyha, nappali, épített zuhanyzós fürdőszoba, toalettel, kertkapcsolat, kültéri felszíni gépkocsi beálló. A lakáshoz tartozik egy közösen használt 31 m2-es tároló.

A fűtést gázkazán, a melegvizet villanybojler szolgáltatja.

Kívülről 12 cm-es dryvit hőszigetelés került fel a házra, így a rezsije nagyon kedvező.

A szoba laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkoltak.
Az ablakok gyönyörű fa nyílászárók, melyek kitűnő minőségűek, dupla üvegezésű hang- és hőszigeteltek, műanyag redőnyökkel árnyékoltak.

Frekventált helyen fekszik, ez által akár irodának is használható.

Az ingatlan akár több generáció együtt élésére is alkalmas, mert a házban egy másik, 140 m2-es lakás is eladó, így nagyobb tagú családnak is kiváló lehet, ha a szülővel, szülőkkel szeretnének összeköltözni.

Közlekedés és bevásárlási lehetőség nagyon jó. Iskola, óvoda, bölcsőde, játszóterek, 5 percre, gyógyszertár, modern orvosi rendelő és számos bevásárlási lehetőség autóval vagy busszal is 10 percre. Buszmegálló 3 saroknyira. Vonat 10 percre, amivel a Nyugati pu. 25 percre, Köki 10 percre.
Érdeklődés
Szalai Zsuzsanna
Az értékesítő:
Szalai Zsuzsanna
Budapest Home Ingatlaniroda
+36-20-263-60-70
 
 
 
 
 
 
Küldés